Όροι χρήσης

Όροι Χρήσης

Ο συγκεκριμένος δικτυακός τόπος (www.financeskills.gr) σας παρέχεται με βάση αυτούς τους Όρους Χρήσης:

 

Αποποίηση ευθυνών σχετικά με τις πληροφορίες

Οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων τυχόν συμβουλών και συστάσεων που περιέχονται στην ιστοσελίδα μας, προορίζονται αποκλειστικά ως εκπαιδευτικό βοήθημα. Δεν προορίζονται να χρησιμοποιηθούν ως παροχή επαγγελματικής συμβουλής, επίσης, δεν προορίζονται να υποκαταστήσουν τις επαγγελματικές συμβουλές και υπηρεσίες που παρέχονται από επαγγελματίες του χώρου.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συνέπεια που αφορά, άμεσα ή έμμεσα, κάποια δράση ή έλλειψη δράσης από την πλευρά σας με βάση τις πληροφορίες, υπηρεσίες ή άλλο υλικό του δικτυακού τόπου μας, αν και προσπαθούμε για την ακρίβεια, και την πληρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στον δικτυακό τόπο μας.

Κυριότητα

Ο Δικτυακός Τόπος μας είναι διαθέσιμος μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. και αποτελεί ιδιοκτησία του Κατόχου του Δικτυακού Τόπου

Η χρήση του Δικτυακού Τόπου επιτρέπεται μόνο για νόμιμους σκοπούς και σύμφωνα με αυτούς τους Όρους Χρήσης.  Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή, ανατύπωση, προβολή, εκτέλεση, μετάφραση, διανομή, προσαρμογή, μετάδοση, επικοινωνία στο ευρύ κοινό μέσω τηλεπικοινωνιών, η κυκλοφορία ή η πώληση του περιεχομένου που ανακτάται από τον Δικτυακό Τόπο με οποιονδήποτε τρόπο, για τυχόν εμπορική χρήση, ή η παροχή του σε οποιαδήποτε εμπορική πηγή, συμπεριλαμβανομένων άλλων δικτυακών τόπων, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Κατόχου του Δικτυακού Τόπου.

Ο Λογαριασμός και Κωδικός Πρόσβασής σας

Για δικτυακούς τόπους που ζητούν από το χρήστη να δημιουργήσει λογαριασμό και κωδικό πρόσβασης, κατά την πρώτη σας εγγραφή για να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Δικτυακό Τόπο, μπορεί να σας ζητηθεί να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης.  Πρέπει να μην αποκαλύπτετε αυτόν τον κωδικό πρόσβασης και να μην τον δίνετε σε κανέναν άλλο ούτε να επιτρέπετε σε κάποιον άλλο να χρησιμοποιήσει το λογαριασμό σας. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε τον κωδικό πρόσβασης ή τον λογαριασμό κάποιου άλλου. Εάν υποψιαστείτε τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή πρόσβαση στον κωδικό ή τον λογαριασμό σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αν υποστείτε τυχόν βλάβη ή απώλεια επειδή αποκαλύψατε τον κωδικό πρόσβασής σας, ή επιτρέψατε σε κάποιον άλλο να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό σας, ή χρησιμοποιήσατε τον κωδικό πρόσβασης ή τον λογαριασμού κάποιου άλλου, ή αν αντιληφθείτε ή υποψιάζεστε τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού ή του λογαριασμού σας αλλά δεν μας ενημερώσετε εγκαίρως.

Απόρρητο και Συναίνεση Χρήσης Δεδομένων

Οι πληροφορίες που αποκτούμε μέσω της χρήσης του Δικτυακού Τόπου από εσάς, στο πλαίσιο της διαδικασίας εγγραφής ή με άλλον τρόπο, υπόκεινται στην Πολιτική Απορρήτου μας. Η Πολιτική Απορρήτου μας αφορά τη συλλογή και χρήση των δεδομένων που μας παρέχετε, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων σας σχετικά με τις εν λόγω πληροφορίες.